Wie zijn we?


Stichting Contact in Zicht is een burgerinitiatief van diverse enthousiaste mensen met een achtergrond in de ouderenzorg. Klik op het + teken voor meer informatie. Ons team bestaat uit:

 Alice Pleiter

“Blijven investeren in relaties is belangrijk maar hoe doe je dat als senior? Als initiatiefnemer van Contact in Zicht ben ik trots op ons project, We hebben een effectief ontmoetingsprogramma neergezet om van sociale contacten tussen ouderen te bevorderen. Daar word ik blij van: verbinden, plezier maken, ervaringen en verhalen delen. En als deelnemers ook nog iemand ontmoeten met wie ze zich verbonden voelen dan is dat winst voor iedereen!

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de ouderenzorg op gebied van het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van recreatieve en culturele activiteiten. Daarnaast ontwikkelde en begeleidde ik gespreksgroepen, gericht op verbindingen leggen tussen bewoners van een verzorgingshuis.

 Tineke Elbers

"Verbindingen leggen en je verbonden voelen met de mensen om je heen, dat is mijn passie. Samen creativiteit, beweging en uitdagingen ontwikkelen en nieuwsgierig blijven, daar zit mijn kracht in de ouderenzorg. Na het jarenlang begeleiden van gespreksgroepen in woonzorg-centra ben ik me na mijn studie Seniorencoach, me meer gaan richten op de medioren en senioren in de wijk met Contact in Zicht."

  Coby van Tilborg

”Na de toneelacademie in Maastricht heb ik, jarenlang gewerkt in het middelbaar onderwijs en het hbo. Ik heb me gespecialiseerd in het begeleiden van groepen en van individuele studenten. Daarvoor studeerde ik pedagogiek en rondde ik de supervisorenopleiding af. Daarna behaalde ik een master pedagogiek. Het werken met mensen is iets wat ik niet kan missen.

Ik geloof dat je samen de toekomst kunt maken. Vandaar dat ik na mijn pensioen contact zocht met Contact in Zicht.

Karen van Kordelaar

 

Leonie van Gastel